lia zarina's FotoPage

By: lia zarina mustaffa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 17-Nov-2007 20:15 Email | Share | | Bookmark
damia 17 bulan

atas motor.
masamnyer..
tengah asyik
Damia pagi-pagi lagi dah bangun.Urmmm..tau2 jer nak ajak dia jalan-jalan hari nie.Memang dah rancang nak beli kasut baru untuk damia.Kasut yang ada dah tak muat.Kesian pulak mama tengok.Survey dekat parkson, Alamanda.Akhirnya dapat juga kasut baru Damia.Kaler pink lagi.Aboh yang pilih.Then,Beli juga sepasang baju dan seluar untuk si Damia.Benda nih tak masuk dalam list.Ishhhh...macam mana boleh beli ek..Mama kalau dalam shopping complex memang tak boleh nak kawal perasaan..Perasaan nak membeli


Friday, 9-Jun-2006 23:28 Email | Share | | Bookmark
Aja@Niza~Wedding

nikah..
malu-malu
gigi 2 batang..
View all 7 photos...
Cousin mama kawin hari nie..Tahniah.Selamat Pengantin Baru. Semoga berbahagia hingga ke ahir hayat.Meriahnyer majlis.Lauk pauk sedap sangat..Damia pun sibuk nak gambo atas pelamin..Meronta-ronta nak pegang bunga..Dah atas pelamin, malu plak nak gambar..Tak nak senyum langsung.Damia makin lasak..Al maklumlah..Baru dapat kaki..Sampaikan kerusi dan katil pengantin pun nak panjat..Makcu amik berkat bersanding olok-olok..berangan jer lebih..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net